jj-ccr logo

Varumärken

MAGNUM

Med över 20-år på den Svenska marknaden har MAGNUM en särställning bland sk. taktiska kängor! Polis, väktare och ordningsvakter över hela världen känner MAGNUM boots som originalet bland taktiska lättviktskängor! Sortimentet erbjuder lättviktskängor och skor för alla smaker och uppdrag inom sin nisch.

Besök MAGNUM´s officiella website!

HELIKON-TEX®

HELIKON-TEX® är ett av europas största tillverkare av taktiska uniformssystem. Sortimentet omfattar alla typer av plagg ingående i moderna uniformssystem. Företaget har utvecklats från att syssla med militära surplus till att förse militära och polisiära enheter över hela Europa med unformssystem och kringutrustning.

Besök Helikon-Tex officiella website!

CPE - Ballistiskt personskydd

Finska CPE arbetar i direkt anslutning till användarna av företagets produkter. CPE ligger i framkant med utveckling och marknadssättande av skyddsballsitk för personligt bruk. Bassortimentet omfattar produkter för militär, polis, väktare/ordningsvakter. Vi utvecklar bl.a. unikt personskydd för den svenska marknaden.

Besök CPE´s officiella website!

HAIX

Gemensamt för brandmän i New York, Mexico, Hamburg, Moskva och Kapstaden, den tyska antiterroriststyrkan GSG-9 samt militära enheter i Europa och USA är att de alla bär kängor och skor från HAIX. Det tyska familjeföretaget HAIX tillverkar kängor för ett stort antal yrkesgrupper, fokus ligger på uniformsyrken såsom polis, militär, räddningstjänst/brandbekämpning. HAIX startades 1948 och har sedan dess levererat miljontals skor och kängor världen över. Årsproduktionen ligger på ca: 650.000 par och företaget tillverkar sina kängor i Europa. Samtliga modeller håller en extremt hög standard

Besök HAIX´s Svenska Hemsida

BERGHAUS

Berghaus grundades redan på 60 talet och har allt sedan dess varit en av dem ledande inom sitt område. Deras militära ryggsäckar har använts och används allt jämt av flera länders militära personal.

PEERLESS

Peerless® grundades redan 1914 och hundra år senare är dessa fängsel fortfarande satt som en industrielle standard. Peerless har en brett sortiment utav olika fängsel så som vanliga fängsel, extra stora, fot fängsel och midjefängsel. Peerlees fängsel möter dem högt ställda krav som U.S. National Institute of Justice ställer angående styrka och kvalitet.

Besök PEERLESS officiella website!

XGO

XGO är en tillverkare av taktiska underkläder som är till 100% gjorda i USA. Inspirerade utav dagen atleter så är XGO teknologiskt fokuserade att möta dagens högt ställda krav från både polis och militär personal. Kläderna tillverkas i fyra stycken olika tjocklekar och är gjorda för att torka mycket snabbt samt ta bort bakterier och lukter med hjälp av Ag47 silver.

Besök XGO`s officiella website!

TURTLESKIN

COP

COP Polisutrustning grundades av Chris Hermann 1990. Vid den tidpunkten var Chris fortfarande medlem av en särskild polisstyrka i Dachau, Bayern och han grundade COP för att förse sina kollegor med speciall utrustning som i de flesta fall inte var tillgänglig från sin statliga arbetsgivare. Saluför flera kända varumärken men även egen produktion av kläder väskor och annan utrustning.

Besök COP´s officiella website!

STREAMLIGHT

Streamlight® designar, tillverkar och marknadsför dem mest innovativa, hög kvalitativa, bärbara belysning produkter för dem kunder världen över som använder ett ljus till yrkes, fritids eller som ett hemma verktyg.

Besök STREAMLIGHT´s officiella website!

BLACKHAWK

Blackhawk grundades av Navy Seal operatören Mike Noell i början av 90-talet. Företagets strävan är att utveckla, producera och saluföra taktisk utrustning som klarar kraven på det moderna slagfältet. I sortimentet återfinns: uniformspersedlar, stridsvästar, fickor, fästen, väskor, ryggsäckar, hölster, vapendelar, knivar, m.m

Besök BLACKHAWK´s officiella website!

HAGOR

Hagor är ett israeliskt företag grundat på 50-talet. Företaget tillverkar en lång rad textilprodukter men är framförallt kända för sina väskor för trosspackning.

Besök HAGOR´s officiella website!

FORMOPTIK

FormOptiks lampor är tillverkade och designade av SmarTech Point Inc. Man gör både Taktiska och mer vanligare lampor, men även intressanta produkter så som Demotivater. Detta är lampor som är gjorda för att tåla lite tuffare tag, både mot regn och stötar. Vilket gör dessa lampor till ett pålitligt val av lampa.

Besök FORMOPTIK´s officiella website!

MACTRONIC

Mactronic är tillverkare av lampor för Militär/Polis, Frilufts och Industriellt bruk m.m.

Besök MACTRONIC´s officiella website!

S.W.A.T.

S.W.A.T. tillverkar och utvecklar övningsgranater. Dessa granater lämpar sig att används till såväl Polis som Militär träning. Granaterna är omladdnings bara och kan användas om och om igen. Finns både med tids och stöt utlösning.

Besök S.W.A.T.´s officiella website!

ONTARIO KNIFE COMPANY

I mer än 125 år har OKC producerat högkvalitativa knivar. Man har en lång tradition av att bygga knivar och verktyg för den amerikanska militären, enda sedan andra världskriget. OKC produkter finns i över 35 länder.

Besök ONTARIO´s officiella website!

BRANDIT

Brandit - etiketten för högkvalitativ urbana outfits. Vänder sig till människor, som älskar mode. Förbättrad klassisk och praktiska militära designs.

Besök BRANDIT´s officiella website!

ALPHA INDUSTRIES

I oktober 1959, mer än 50 år sedan började Alpha Industries sin med verksamheten med att gör militära kläder. Alpha har gjorde många olika typer av kläder men mest förknippas dem med flera jackor som blev klassiker i amerikansk mode. Två av dessa jackor --- MA-1 flygning jacka och M-65 fält jacket. Alpha har en mycket bred linje med snygga moderiktiga kläder.

Besök ALPHAS´s officiella website!

DIRECT ACTION

Direct Action startades 2014 och är ett systerföretag till Helikon-Tex. Man tillverkar väskor, stridselar och fickor för militär personal. Produkterna har en mycket hög kvalité och snygg design, samt att man har förståelse för de specifika slutanvändarnas behov som finns inom specialförband. Varje detalj hos Direct Action är rigoröst genomtänkt och man har inte gjort några kompromisser på produkterna. Med ny teknik, förstahandsinformation och erfarenhet från specialförband, har man sett till att du tillsammans med DA har tillgång till den bästa utrustningen som finns.

Besök DIRECT ACTION´s officiella website!

SCOTTeVEST

SCOTTeVEST startades 2000 och har sedan dess tagit fram kläder som har mängder av lämpliga fickor. Finns både i Herr & Dam utförande. Om du så skall ut och resa är fotograf eller i ditt yrke behöver organisera all din utrustning men samtidigt behöver bära det dolt, då är SCOTTeVEST ett mycket bra alternativ.

BCB Adventure

BCB Adventure levererar nischade högkvalitativt utvecklade produkter för både aktivt friluftsliv eller vardagens avslappnade livsstil. Vi garanterar dig professionell och personlig kundservice.

Besök BCB´s officiella website!

VICTORINOX

Allt sedan starten för mer än 130 år sedan, har Victorinox konstant fokuserat på tradition, kvalitet och utveckling. Filosofin inom företaget är baserat på solida värden för att säkra en fortsatt tillväxt.

Besök VICTORINOX´s officiella website!

Bollé

Bollé är en av dem världsledande tillverkarna och utvecklarna av skyddsglasögon. Man gör skyddsglas både för militär / polis men även idrottare och sportutövare. Det är Bolle´s åtagande att erbjuda högsta kvalitet och skydd för sina användare som är anledningen till att Bollé är ett så starkt varumärke.

Besök BOLLE´S officiella website!

EDGE

Skyddsglasögon för Militär, Polis & Sportskytte men även till Industrin.

Besök EDGE´S officiella website!

TCH

Det mest omfattande utbudet av fasthållningsutrustning i världen ... Tillverkat i Storbritannien med över 30 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen.

Besök TCH´S officiella website!

SAVOTTA

Finska SAVOTTA tillverkar både ryggsäckar och tält i yttersta kvalitet.

Besök SAVOTTA´S officiella website!

AXIL - SPORTEAR

AXIL jobbar utefter en klar vision att innovation är hjärtat av verksamheten. Med den snabba nivån på produkt- och teknikutveckling har AXIL blivit vägen för att tillhandahålla den bästa produktdesignen och framstegen för sportvaruindustrin. Man har över 50 års erfarenhet av design och tillverkning.

Besök AXIL´S officiella website!

ASP

"Protecting Those Who Protect" The motto above says it all. For more than forty years, ASP has had a single-minded focus on providing law enforcement officers with the finest tools for the safe performance of their duties, and industry-leading training in the use of those tools. Every day, professionals in over 100 countries trust our products and training with their lives—so they can’t afford less than the very best.

Besök ASP´S officiella website!

ULTIMAT

ULTIMAT har under 18 års tid tagit fram tränings utrustning och scenario rekvisita. Man har ett Black wall system där man bygger upp ett helt modulärt tränings rum, tex som en fängelse miljö. Man har allt från träningsknivar till möbler mm. Gör din träning mer autentisk.

Besök ULTIMAT´S officiella website!